Diverse Utile

Colanții

Știu că acest articol va atrage antipatia și indignarea unor persoane, și o să mă declar mulțumită pentru că așa e posibil să înțeleagă și ele ce efect au asupra celor din jurul lor 🙂

Să tot fie vreo trei ani de când observ în jur foarte multe fete/ femei care poartă colanți, ca și cum ar fi unica piesă de îmbrăcăminte rămasă în magazin, ca și cum ar fi unicul mod în care se mai pot îmbrăca. Fără vârstă, fără greutate, fără măsură, fără bun simț, fără un minim gust estetic au pus stăpânire pe femei, până într-acolo încât multe dintre ele aproape că uită de demnitate, de respectul pentru alții și pentru ele însele. Monocolori sau multicolori sau multiflori defilează de dimineața până seara, oriunde și oricând. Și asta e grav, Oriunde și Oricând. Nu se pot îmbrăca acești colanți fără o bluză care să acopere ce trebuie acoperit; nu se pot îmbrăca acești colanți fără a încerca, înainte de a ieși din casă, de a se așeza ghemuit sau pe propriile picioare (pe vene) pentru a vedea cât din fundul lor mai rămâne acoperit atunci când se ridică; nu se pot îmbrăca acești colanți în orice ocazie; nu se poate să nu se realizeze că elasticitatea lor se rarefiază nesimțit de mult când sînt prea întinși, că se poate vedea astfel prin ei inclusiv culoarea chiloților (vedea, nu intui!). Nu se poate.

Sînt și eu femeie, îmi place și mie feminitatea, senzualitatea, dar nu colanții le oferă. Sînt și eu mamă, știu bine că în parc sau la joacă cu copiii e nevoie de libertate de mișcare, de ceva comod și lejer, dar pentru asta se pot folosi pantaloni. (Pentru că nu, colanții nu sînt pantaloni).

Fiecare piesă de îmbrăcăminte e concepută pentru a fi folosită în anumite circumstanțe, ocazii, locuri, momente, anturaje. Așa cum nu mergem la sală sau la cumpărături în rochie de mireasă, așa cum nu mergem să ne luăm copiii de la grădiniță sau de la școală în costum de baie, la fel, nu se pot folosi acești colanți oriunde și oricând.

În fine, nu mai insist, ați înțeles mesajul.  😉

p.s. Am ales de pe net, o imagine „decentă” în raport cu altele…

2 comentarii la „Colanții

  1. Din pacate persoanele vizate nu te citesc :).Cred ca tine de bun simt felul in care iesi imbracata din casa.Si pe mine ma deranjeaza anumite aspecte desi consider ca fiecare face cum stie.Dar…cand asortezi colanti cu bustiera si depasesti o anumita varsta deja este un pic ridicol.Asta zic eu.Si sunt o persoana care depaseste o anumita varsta si greutatea impusa de standarde.Deci nu colantilor.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

The Glance

Gazing Wisdom, Exploring Places and More..

APort

"Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Caragiale

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Nevoie de noi

"Fă ce vrei, dar înainte pune-te în rândul celor care ştiu ce vor" Friedrich Nietzsche

Trezire divina

Acesta nu e un concurs, nu trebuie sa alergi, nici macar sa incetinesti, priveste in jur si nu mai vana pe toti, n-ai nimic de dovedit, nimic de subliniat.Iar cand te-ai linistit, inima ta va sti ca muzica ta se canta.Nu pleca fara sa spui ce gandesti.  Lasa-l pe El sa te ghideze in fiecare zi.Stim cu totii ca e bine sa fii smerit. Dar nu dansa facand haz. Ai putea pierde tot. Sa nu-ti para rau.  Ai putea cadea din cer. Poti invata sa zbori doar tinand catre soare.

Liviu Rusnaciuc Petru

Să mă citești visând că te visez citind poema vieții mele de tine întrebând...

Antalgica Poetica

L'essenziale è invisibile agli occhi ... ed anche al cuore. Beccarlo è pura questione di culo

%d blogeri au apreciat asta: