Diverse Utile

Colanții

Știu că acest articol va atrage antipatia și indignarea unor persoane, și o să mă declar mulțumită pentru că așa e posibil să înțeleagă și ele ce efect au asupra celor din jurul lor 🙂

Să tot fie vreo trei ani de când observ în jur foarte multe fete/ femei care poartă colanți, ca și cum ar fi unica piesă de îmbrăcăminte rămasă în magazin, ca și cum ar fi unicul mod în care se mai pot îmbrăca. Fără vârstă, fără greutate, fără măsură, fără bun simț, fără un minim gust estetic au pus stăpânire pe femei, până într-acolo încât multe dintre ele aproape că uită de demnitate, de respectul pentru alții și pentru ele însele. Monocolori sau multicolori sau multiflori defilează de dimineața până seara, oriunde și oricând. Și asta e grav, Oriunde și Oricând. Nu se pot îmbrăca acești colanți fără o bluză care să acopere ce trebuie acoperit; nu se pot îmbrăca acești colanți fără a încerca, înainte de a ieși din casă, de a se așeza ghemuit sau pe propriile picioare (pe vene) pentru a vedea cât din fundul lor mai rămâne acoperit atunci când se ridică; nu se pot îmbrăca acești colanți în orice ocazie; nu se poate să nu se realizeze că elasticitatea lor se rarefiază nesimțit de mult când sînt prea întinși, că se poate vedea astfel prin ei inclusiv culoarea chiloților (vedea, nu intui!). Nu se poate.

Sînt și eu femeie, îmi place și mie feminitatea, senzualitatea, dar nu colanții le oferă. Sînt și eu mamă, știu bine că în parc sau la joacă cu copiii e nevoie de libertate de mișcare, de ceva comod și lejer, dar pentru asta se pot folosi pantaloni. (Pentru că nu, colanții nu sînt pantaloni).

Fiecare piesă de îmbrăcăminte e concepută pentru a fi folosită în anumite circumstanțe, ocazii, locuri, momente, anturaje. Așa cum nu mergem la sală sau la cumpărături în rochie de mireasă, așa cum nu mergem să ne luăm copiii de la grădiniță sau de la școală în costum de baie, la fel, nu se pot folosi acești colanți oriunde și oricând.

În fine, nu mai insist, ați înțeles mesajul.  😉

p.s. Am ales de pe net, o imagine „decentă” în raport cu altele…

2 comentarii la „Colanții

  1. Din pacate persoanele vizate nu te citesc :).Cred ca tine de bun simt felul in care iesi imbracata din casa.Si pe mine ma deranjeaza anumite aspecte desi consider ca fiecare face cum stie.Dar…cand asortezi colanti cu bustiera si depasesti o anumita varsta deja este un pic ridicol.Asta zic eu.Si sunt o persoana care depaseste o anumita varsta si greutatea impusa de standarde.Deci nu colantilor.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Sinapse

Simple, dar cu viață

So many books so little time

Omul este atat cat intelege.

BeingHuman

Makeup is art. Beauty is spirit.

My nature journal

By Adela Teban

Chaotic Shapes

Art and Lifestyle by Brandon Knoll

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

The Godly Chic Diaries

BY GRACE THROUGH FAITH

SUNT UN ADOLESCENT REBEL

.... si asa vreau sa raman...

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

supravietuire a-z

Daca te pregatesti inseamna ca esti un optimist.

%d blogeri au apreciat asta: