După trei luni

După trei luni de blog (împlinite ieri) vin la raport cu câteva lucruri noi, negândite și neimaginate de mine până acum, și, chiar de mi le-am imaginat, erau ușor diferite. Mă explic.

Cu vreo lună în urmă am văzut pe facebook un concurs de poezie (Viaggi di versi), organizat de o revistă italiană, și cum scrisesem și eu una acum vreo doi ani, dedicată unei persoane pe care eu o stimam foarte mult (și de care voi vorbi într-un viitor articol), am trimis-o, și zilele trecute am fost anunțată că poezia mea, unica mea poezie în italiană, a intrat în concurs.

În paralel, și în afara concursului, am fost invitată de editura Pagine (Roma), să scriu 7 poezii cărora le vor fi dedicate un spațiu de 7 pagini, în cadrul unui volum din seria Navigare, ajunsă la a zecea ediție. Fiecare volum e scris de 13 autori, cartea va fi tipărită pe hârtie, va fi și în format electronic și în format audio (și îmi place foarte mult asta, dacă mă gândesc la persoanele nevăzătoare), și pentru o poezie aleasă de autor, se va face un video cu poezia recitată de actori, postat ulterior pe youtube și pe pagina dedicată a site-lui.

Încă nu am decis dacă voi participa sau nu, și chiar dacă decid să particip trebuie să scriu șapte poezii, și în acest punct sper ca muzele pe care le prezentam zilele trecute să-mi dea o mână de ajutor la capitolul inspirație. :))

În fine, multe și frumoase emoții, cel puțin pentru mine care nu-mi imaginam vreodată că o să ajung să scriu, nici poezii, nici articole, nici blog,  nici nimic. Este o experiență frumoasă, mă îmbogățește, mă face să cresc, și dacă mă gândesc și la proiectele mele, mă tem că timpul e prea scurt. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s