Despre blog

După trei luni

După trei luni de blog (împlinite ieri) vin la raport cu câteva lucruri noi, negândite și neimaginate de mine până acum, și, chiar de mi le-am imaginat, erau ușor diferite. Mă explic.

Cu vreo lună în urmă am văzut pe facebook un concurs de poezie (Viaggi di versi), organizat de o revistă italiană, și cum scrisesem și eu una acum vreo doi ani, dedicată unei persoane pe care eu o stimam foarte mult (și de care voi vorbi într-un viitor articol), am trimis-o, și zilele trecute am fost anunțată că poezia mea, unica mea poezie în italiană, a intrat în concurs.

În paralel, și în afara concursului, am fost invitată de editura Pagine (Roma), să scriu 7 poezii cărora le vor fi dedicate un spațiu de 7 pagini, în cadrul unui volum din seria Navigare, ajunsă la a zecea ediție. Fiecare volum e scris de 13 autori, cartea va fi tipărită pe hârtie, va fi și în format electronic și în format audio (și îmi place foarte mult asta, dacă mă gândesc la persoanele nevăzătoare), și pentru o poezie aleasă de autor, se va face un video cu poezia recitată de actori, postat ulterior pe youtube și pe pagina dedicată a site-lui.

Încă nu am decis dacă voi participa sau nu, și chiar dacă decid să particip trebuie să scriu șapte poezii, și în acest punct sper ca muzele pe care le prezentam zilele trecute să-mi dea o mână de ajutor la capitolul inspirație. :))

În fine, multe și frumoase emoții, cel puțin pentru mine care nu-mi imaginam vreodată că o să ajung să scriu, nici poezii, nici articole, nici blog,  nici nimic. Este o experiență frumoasă, mă îmbogățește, mă face să cresc, și dacă mă gândesc și la proiectele mele, mă tem că timpul e prea scurt. 🙂

0 comentarii la „După trei luni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Sinapse

Simple, dar cu viață

So many books so little time

Omul este atat cat intelege.

BeingHuman

Makeup is art. Beauty is spirit.

My nature journal

By Adela Teban

Chaotic Shapes

Art and Lifestyle by Brandon Knoll

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

The Godly Chic Diaries

BY GRACE THROUGH FAITH

SUNT UN ADOLESCENT REBEL

.... si asa vreau sa raman...

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

supravietuire a-z

Daca te pregatesti inseamna ca esti un optimist.

%d blogeri au apreciat asta: