Personale

Ea este…

Bună. Dacă-i ceri ceva, orice, ea îți dă. Vrei o haină, sau vrei un ban, sau un sfat, sau o cană de zahăr, sau să stea cu copilul tău, sau să-ți facă vreun serviciu, ea îți dă, sau ea face.

Generoasă. Dacă-i ceri o haină, ea îți etalează vreo 5, daca-i ceri un ou, ea îți dă un cofraj, dacă-i ceri un pahar cu zahăr, ea îți dă juma’ de kg. Ați prins ideea.

Vorbăreață. Dacă ești în vreun loc cu ea în preajmă, ori de câte ori te uiți la ea, ea vorbește: cu vreo prietenă, cu vreun copil, cu vreo pisică, cu vreun om, cu vreo floare, la telefon, cu oricine, despre orice, ea vorbește. Animat, mult, cu detalii.

Un umăr pe care să plângi. Dacă ai vreo problemă, de orice natură, să știi că te ascultă, te înțelege, te sfătuiește cum știe ea mai bine.

Harnică. Nu știe să le facă pe toate, unele lucruri nu sînt pentru ea, sau ea nu este pentru anumite lucruri, dar ce știe să facă, face magnific, rapid, cu simț de răspundere.

Bucătăreasă. Cum să fac să o spun… ea e în nord, eu sînt în sud. Normal că mi-e dor de ea și aș vrea să ne putem vedea mai des, să se joace și copiii noștri împreună, să petrecem timp frumos împreună,  e de la sine înțeles. Dar sînt momente în care mi-as dori să fie mai aproape, fie doar și pentru o ciorbă rădăuțeană făcută de ea. Sau un pui cu smântână. Sau orice altceva. E o maestră în ale gătitului. Nu știu cum face, nu știu ce pune în mâncare dar e divină. Tot am zis că o să fiu atentă la ce și cum face, da’ de mine nu se prinde. Se vede treaba că nu-i pentru oricine. :))

Modestă. Dacă-i spui că-i stă bine părul, aproape că se scuză, dacă-i spui că are unghiile făcute frumos, îți spune îndată unde și le-a făcut, să mergi să ți le faci și tu. Dacă-i faci vreun compliment, parcă se simte vinovată, sau  parcă e meritul oricui numai al ei nu.

Sfătoasă. Cu orice fel de problemă ieși la interval, ea știe remediu, leac, soluție pentru acel ceva. Ori a citit, ori a auzit, ori i s-a spus, te sfătuiește despre toate.

Pacifică.Nu-i place să se certe, să vadă scandal, nu-l aprobă și nu-l promovează.

Ea este… sora mea. Si azi e ziua ei. Si eu îi spun La mulți ani! și îi urez din tot sufletul multă sănătate, liniște în casă, în minte și în suflet, și îi urez absolut tot ce își dorește ea, să aibă sau să facă, pentru că merită. Mulțumim că exiști!

1 comentariu la „Ea este…

  1. MULTUMESC IUBITA,MI-AU DAT LACRIMILE…PAREREA MEA ESTE CA AI EXAGERAT PUTIN….TE IUBESC ENORM…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Sinapse

Simple, dar cu viață

So many books so little time

Omul este atat cat intelege.

BeingHuman

Makeup is art. Beauty is spirit.

My nature journal

By Adela Teban

Chaotic Shapes

Art and Lifestyle by Brandon Knoll

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

The Godly Chic Diaries

BY GRACE THROUGH FAITH

SUNT UN ADOLESCENT REBEL

.... si asa vreau sa raman...

„Ingerii sunt spirite inaripate, prietene cu spiritul tau inaripat.“

Sunt lipsit de complexe pe un fond timid/ unii bibliotecari ar zice ca-s agresiv//Sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid Cand sunt tras par treaz , cand sunt treaz par zid..

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

supravietuire a-z

Daca te pregatesti inseamna ca esti un optimist.

%d blogeri au apreciat asta: