Personale

Ea este…

Bună. Dacă-i ceri ceva, orice, ea îți dă. Vrei o haină, sau vrei un ban, sau un sfat, sau o cană de zahăr, sau să stea cu copilul tău, sau să-ți facă vreun serviciu, ea îți dă, sau ea face.

Generoasă. Dacă-i ceri o haină, ea îți etalează vreo 5, daca-i ceri un ou, ea îți dă un cofraj, dacă-i ceri un pahar cu zahăr, ea îți dă juma’ de kg. Ați prins ideea.

Vorbăreață. Dacă ești în vreun loc cu ea în preajmă, ori de câte ori te uiți la ea, ea vorbește: cu vreo prietenă, cu vreun copil, cu vreo pisică, cu vreun om, cu vreo floare, la telefon, cu oricine, despre orice, ea vorbește. Animat, mult, cu detalii.

Un umăr pe care să plângi. Dacă ai vreo problemă, de orice natură, să știi că te ascultă, te înțelege, te sfătuiește cum știe ea mai bine.

Harnică. Nu știe să le facă pe toate, unele lucruri nu sînt pentru ea, sau ea nu este pentru anumite lucruri, dar ce știe să facă, face magnific, rapid, cu simț de răspundere.

Bucătăreasă. Cum să fac să o spun… ea e în nord, eu sînt în sud. Normal că mi-e dor de ea și aș vrea să ne putem vedea mai des, să se joace și copiii noștri împreună, să petrecem timp frumos împreună,  e de la sine înțeles. Dar sînt momente în care mi-as dori să fie mai aproape, fie doar și pentru o ciorbă rădăuțeană făcută de ea. Sau un pui cu smântână. Sau orice altceva. E o maestră în ale gătitului. Nu știu cum face, nu știu ce pune în mâncare dar e divină. Tot am zis că o să fiu atentă la ce și cum face, da’ de mine nu se prinde. Se vede treaba că nu-i pentru oricine. :))

Modestă. Dacă-i spui că-i stă bine părul, aproape că se scuză, dacă-i spui că are unghiile făcute frumos, îți spune îndată unde și le-a făcut, să mergi să ți le faci și tu. Dacă-i faci vreun compliment, parcă se simte vinovată, sau  parcă e meritul oricui numai al ei nu.

Sfătoasă. Cu orice fel de problemă ieși la interval, ea știe remediu, leac, soluție pentru acel ceva. Ori a citit, ori a auzit, ori i s-a spus, te sfătuiește despre toate.

Pacifică.Nu-i place să se certe, să vadă scandal, nu-l aprobă și nu-l promovează.

Ea este… sora mea. Si azi e ziua ei. Si eu îi spun La mulți ani! și îi urez din tot sufletul multă sănătate, liniște în casă, în minte și în suflet, și îi urez absolut tot ce își dorește ea, să aibă sau să facă, pentru că merită. Mulțumim că exiști!

1 comentariu la „Ea este…

  1. MULTUMESC IUBITA,MI-AU DAT LACRIMILE…PAREREA MEA ESTE CA AI EXAGERAT PUTIN….TE IUBESC ENORM…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

The Glance

Gazing Wisdom, Exploring Places and More..

APort

"Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Caragiale

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

Claudia Adriana

iulie in doi

Nevoie de noi

"Fă ce vrei, dar înainte pune-te în rândul celor care ştiu ce vor" Friedrich Nietzsche

Trezire divina

Acesta nu e un concurs, nu trebuie sa alergi, nici macar sa incetinesti, priveste in jur si nu mai vana pe toti, n-ai nimic de dovedit, nimic de subliniat.Iar cand te-ai linistit, inima ta va sti ca muzica ta se canta.Nu pleca fara sa spui ce gandesti.  Lasa-l pe El sa te ghideze in fiecare zi.Stim cu totii ca e bine sa fii smerit. Dar nu dansa facand haz. Ai putea pierde tot. Sa nu-ti para rau.  Ai putea cadea din cer. Poti invata sa zbori doar tinand catre soare.

Liviu Rusnaciuc Petru

Să mă citești visând că te visez citind poema vieții mele de tine întrebând...

Antalgica Poetica

L'essenziale è invisibile agli occhi ... ed anche al cuore. Beccarlo è pura questione di culo

%d blogeri au apreciat asta: