Despre blog

După două săptămâni

După două săptămâni (împlinite ieri) de blog, continui seria impresiilor cumulate în acest parcurs. Între timp mi-am dat seama că există anumite problematici.

1. Unii cititori mi-au spus că nu pot da like articolelor dacă nu au cont pe word press. Și asta e o problemă. E o problemă pentru user, nu cu word press (este o platformă pe care o recomand oricui oricând) pentru a ne înțelege. Așa cum eu (în calitate de user) nu mă înscriu pe un site doar pentru a putea da un like, sau doar pentru a putea comenta, la fel cred că nimeni nu o va face. Și nu e vorba de comoditate, e vorba că nimeni nu dorește să își încarce memoria cu date pe care le poate evita (site-uri, nume user, parole, ecc), e că toți ne dorim rapiditate, să curgă totul lin, că se dorește un răspuns imediat la acțiunea pe care o face.

Nu știu dacă asta are legătură cu faptul că e un subdomeniu (deci e gratuit) și nu știu dacă, prin cumpărarea unui domeniu problema dispare. Trebuie să mă informez să văd ce pot face pentru a rezolva situația, că trebuie musai rezolvată. Dacă cineva dintre voi știe mai bine cum funcționează, și dacă are puțin timp și amabilitate, accept bucuroasă ajutor.

2. Căutând răspunsuri la întrebările mele, am găsit o comparație între word press  .com și .org, ce oferă una, ce oferă alta, unii se mută de pe .org pe .com,  și invers, iar eu nu mai înțeleg nimic. :)) Ca de obicei, cu cât citesc mai mult, cu atât îmi dau seama că nu știu mai nimic. (Bineînțeles, veți spune că mă puteam informa înainte, și aveți dreptate, însă asta e valabil pentru o persoană mai pragmatică, și nu e cazul meu.)

Per total e frumos, descopăr lucruri noi, învăț multe altele, scriu, șterg, rescriu, cad, mă ridic, mă îmbogățește.

Vă doresc un sfârșit de săptămână frumos, să fie așa cum nu a mai fost niciodată!

0 comentarii la „După două săptămâni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

The Glance

Gazing Wisdom, Exploring Places and More..

APort

"Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Caragiale

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Nevoie de noi

"Fă ce vrei, dar înainte pune-te în rândul celor care ştiu ce vor" Friedrich Nietzsche

Trezire divina

Acesta nu e un concurs, nu trebuie sa alergi, nici macar sa incetinesti, priveste in jur si nu mai vana pe toti, n-ai nimic de dovedit, nimic de subliniat.Iar cand te-ai linistit, inima ta va sti ca muzica ta se canta.Nu pleca fara sa spui ce gandesti.  Lasa-l pe El sa te ghideze in fiecare zi.Stim cu totii ca e bine sa fii smerit. Dar nu dansa facand haz. Ai putea pierde tot. Sa nu-ti para rau.  Ai putea cadea din cer. Poti invata sa zbori doar tinand catre soare.

Liviu Rusnaciuc Petru

Să mă citești visând că te visez citind poema vieții mele de tine întrebând...

Antalgica Poetica

L'essenziale è invisibile agli occhi ... ed anche al cuore. Beccarlo è pura questione di culo

%d blogeri au apreciat asta: